no-img
بروزکد | مرجع آموزش معماری

دانلود پاورپوینت مقایسه سازه ها در مقابل زلزله


بروزکد | مرجع آموزش معماری
>>>>آیدی اینستاگرام ادمین (navid_asefii) <<<<>>>> آیدی اینستاگرام سایت (broozcad.ir)(home_plan98)<<<<
مراحل خریدضمانت پرداخت
گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .

ادامه مطلب

دانلود پاورپوینت مقایسه سازه ها در مقابل زلزله


PPT
دانلود پاورپوینت مقایسه سازه ها در مقابل زلزله
ppt
01 f 2015


دانلود پاورپوینت مقایسه سازه ها در مقابل زلزله

دانلود پاورپوینت مقایسه سازه ها در مقابل زلزله

دانلود پاورپوینت مقایسه سازه ها در مقابل زلزله

توضیحات: پاورپوینت مقایسه سازه ها در مقابل زلزله

زلزله:
بخش هایی از زمین همیشه در حال حرکت هستند باور کردنش مشکل است ولی این واقعیت وجود دارد این حرکت ها به قدری آرام و کند هستند که معمولا متوجه نمی شویم درست مثل رشد ناخن ها که به کندی انجام می گیرد وبه همین دلیل هم ماآن را احساس نمی کنیم .زمانی که سرعت وحرکت های زمین شدت گیرد،ممکن است زمین لرزه به وجودآید و ساختمانها را خراب کند .

معمولاپس از هر زمین لرزه اصلی لرزه های ثانوی روی می دهد که پس لرزه نام دارد.
هر زمین لرزه یک کانون دارد که نقطه شروع آن است بخش های از زمین به طرف بالا وپایین وچپ وراست حرکت می کند وموجهایی را به نام امواج لرزان به وجود می آورد که در سراسر پوسته زمین پخش می شود .
برای اندازه گیری بزرگی زلزله ،از مقیاسی به نام( ریشتر) استفاده می شود این مقیاس به نام ریشتر ،دانشمند بزرگ آمریکایی نام گذاری شده است اگر بزرگی زلزله بیشتر از ۲ درجه ریشتر باشد ، زلزله کوچک(خفیف)است واگرشدت آن بیشتر از ۸ درجه ریشتر باشد خیلی بزرگ (شدید) است ما روی قسمت بیرونی ،یعنی پوسته زمین زندگی می کنیم ضخامت برخی از قسمتهای پوسته زمین ۳۰ تا ۴۰ مایل است . اگر کره زمین را سیب فرض کنیم ضخامت پوسته زمین هم چون پوسته سیب است.

مطالب مرتبط:

برای دانلود مطالعات معماری کلیک کنید.

برای دانلود نقشه اتوکد کلیک کنید.

برای دانلود پاورپوینت معماری کلیک کنید.

برای دانلود رساله معماری کلیک کنید.

اغلب زمین لرزه ها در همین بخش ، یعنی پوسته زمین رخ می دهند پوسته زمین به تکه های مختلفی تقسیم می شود که این تکه های از هم جدا شده ، مدام حرکت می کنند گاه پیش می آید که در این حرکت ها دو تکه پوسته بر هم فشار وارد می کنند محل تماس دو تکه پوسته را گسل گویند اگر این گونه تماسها دو تکه پوسته بتواند از هم عبور کنند و به هم فشار وارد آورند ،پوسته زمین در آن ناحیه خم شده ،بر آمده می گردد وناگهان این خمیدگی رها می شود وبلافاصله ممکن است همه آن قسمت حدود ۴-۵ فوت حرکت کند این همان اتفاقی است که در سال ۱۹۸۵ در عمق ۱۲ مایلی از سطح زمین در مکزیک رخ داد و بزرگی این زمین لرزه ۱/۸ درجه درمقیاس ریشتر اندازه گیری شد در این رویداد ساختمان ها فرو ریختند وهزاران نفر کشته شدند. اغلب زمین لرزه ها در طول سواحل اقیانوس آرام روی می دهد ، جایی که پوسته زمین مدام در حال حرکت است .

ایمن سازی محیط آموزشی:

ایمن سازی در مقابل خطرات ناشی از زلزله از مهمترین اقداماتی است که باید قبل ازوقوع زلزله انجام شود. حوادث ذکر شده می توانددر بعضی از موارد حتی بیش از سقوط آوار،صدمات وجراحات وارد کند؛ پس بهتر است که از قبل روشهای اجتناب از آن ها را آموخت ومحیط آموزشی را ایمن ساخت .

۱- پنجره ودر های بزرگ شیشه ای را با چسب های نواری به صورت ضربدر چسبانید تا از پرتاب شیشه جلوگیری شود .

۲- تابلو،تخته سیاه وقفسه های کتابخانه وغیره را باید درجای خود محکم کردتا درموقع زلزله سقوط نکنند.

*با توجه به این مطالب می توان تصور کرد زمانی که ساختمان،مقاومت لازم را نداشته باشد،پس از وقوع زلزله احتمال بروز حوا دث زیر وجود دارد:

 

زلزله های مهم در ایران

 

سال وقوع محل وقوع ماه وقوع بزرگی(مقیاس ریشتر)
۱۲۸۸ درود دی ۴/۷
۱۳۰۸ شمال خراسان مهر ۷
۱۳۰۹ جنوب غربی سلماس اردیبهشت ۷
۱۳۱۳ سراوان خرداد ۷
۱۳۲۷ شمال خراسان مهر ۲/۷
۱۳۳۶ لاریجان تیر ۴/۷
۱۳۳۶ همدان آذر ۷
۱۳۴۱ بوئین زهرا شهریور ۷
۱۳۵۶ بندر عباس اسفند ۷
۱۳۵۷ طبس شهریور ۷/۷
۱۳۵۸ شمال قاین آبان ۳/۷
۱۳۶۸ رودبارومنجیل شمال تیر ۳/۷
۱۳۷۵ خراسان،بجنورد،شیروان بهمن ۱/۶
۱۳۷۵ استان اردبیل،مناطق روستایی اسفند ۵/۵
۱۳۷۶ قاین،خراسان،بیرجند اردیبهشت –
۱۳۸۲ بم کرمان دی ماه ۵/۶

 

تکان های زمین: 

زمین لرزه در واقع ارتعاشی است که در طول پوسته زمین به حرکت در می آید. اگر یک کامیون بزرگ از نزدیکی منزل شما عبور کند، خیابان را به لرزه می آورد و شما احتمالاً لرزه های خانه را احساس می کنید، در این حالت می توان گفت که زمین لرزه کوچکی رخ داده است، اما کلمه زمین لرزه معمولی به حوادثی اطلاق می شود که در آن منطقه بزرگی همانند یک شهر تحت تأثیر این لرزش قرار گیرد.

اگر دو صفحه از یکدیگر دور شوند گدازه هایی که از سنگ های مذاب تشکیل شده اند، از بین صفحه های پوسته زمین خارج می شوند (این عمل اغلب در کف اقیانوس ها روی می دهد) هنگامی که این گدازه ها سرد شوند، سخت شده و به شکل پوسته های جدید در می آیند که فاصله بین دو صفحه را پر می کنند. اگر دو صفحه به سمت یکدیگر به حرکت درآیند، معمولاً یک صفحه به زیر صفحه دیگر می خزد. در بعضی موارد، هنگامی که دو صفحه به یکدیگر فشار می آورند، برای هیچ کدام از صفحه ها امکان ندارد که به زیر صفحه دیگر برود، در این صورت این دو صفحه ضمن فشار آوردن به همدیگر یک رشته کوه را به وجود می آورند. در بعضی مواقع نیز صفحه ها ضمن عبور از کنار یکدیگر به همدیگر فشار وارد می کنند. برای مثال تصور کنید یک صفحه به سمت شمال و دیگری به سمت جنوب حرکت کند. در این صورت این صفحه ها از محل تماس به یکدیگر نیرو وارد می سازند.

علل تخريب :

سازه های اسکلت بتنی

ا-عدم اجرای صحيح بتن

2-اجرای نامناسب بتن

3-عدم کلاف بندی

4-حذف ميلگردها

5-عدم رعايت فواصل تنگ ها

6- عدم پوشش کافی بتن روی ميلگردها

7- عدم آگاهی مجريان ،پيمانکاران و ناظران

و دیگر توضیحات………………………….

تعداد صفحات پروژه:60
درگاه پرداخت مشاره یک
کليک جهت خريد کالا ، به منظور پذيرش قوانين و مقررات سايت مي باشد .

درگاه پرداخت شماره دو


درباره نویسنده

نوید آسفی هستم دارای مدرک کارشناسی مهندسی معماری و کارشناسی مهندسی تکنولوژی عمران-عمران , به طراحی های مهندسی علاقه شدید دارم , و به علت علاقه به طراحی و شناخت سبک های معماری تصمیم به فعالیت اینترنتی در هر دو زمینه عمران و معماری گرفته , و در حال حاضر به عنوان مدیر و سردبیر سایت بروزکد فعالیت می کنم. نرم افزار های مورد تسلط: autocad , 3dmax , sketchup , photoshop , cinama 4d , v-ray

مدیریت 1094 نوشته در بروزکد | مرجع آموزش معماری دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش حرفه ای طراحی نما