no-img
بروزکد | مرجع آموزش معماری

دانلود تحقیق فرآيند توليد ماكاروني برای درس کارآفرینی


بروزکد | مرجع آموزش معماری
>>>>آیدی اینستاگرام ادمین (navid_asefii) <<<<>>>> آیدی اینستاگرام سایت (broozcad.ir)(home_plan98)<<<<
مراحل خریدضمانت پرداخت
گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .

ادامه مطلب

دانلود تحقیق فرآيند توليد ماكاروني برای درس کارآفرینی


دانلود تحقیق فرآيند توليد ماكاروني برای درس کارآفرینی
zip
11 f 2015


دانلود تحقیق فرآيند توليد ماكاروني برای درس کارآفرینی

دانلود تحقیق فرآيند توليد ماكاروني برای درس کارآفرینی

دانلود تحقیق فرآيند توليد ماكاروني برای درس کارآفرینی

توضیحات:دانلود تحقیق فرآيند توليد ماكاروني برای درس کارآفرینی تعداد صفحات:41

فرمت فایل:word

فهرست مطالب

 

عنوان                                                                                            صفحه

مقدمه   ……………………………………………………………………………….. 3

تاريخچه …………………………………………………………………………….. 4

فصل اول

گندم ………………………………………………………………………………… 5

انواع ماكاروني ……………………………………………………………………. 10

فرايند توليد ماكاروني …………………………………………………………….. 11

خشك كردن فراوردهاي ماكاروني ………………………………………………  15

مواد بسته بندي ……………………………………………………………………. 17

ماشين الات ……………………………………………………………………….. 20

دستگاه پرس ماكاروني …………………………………………………………… 21

جدول پرسنل كارخانه ……………………………………………………………. 22

فصل دوم

مشاهدات و مراحل اجراي تحقيق …………………………………………………23

موقعيت كارخانه ………………………………………………………………….. 23

وضعيت سالن توليد ………………………………………………………………. 23

بهداشت كارخانه ………………………………………………………………….. 26

نظافت آزمايشگاه كنترل كيفي …………………………………………………… 27

شرايط عمومي بهداشت محيط كار ………………………………………………. 28

آب مصرفي كارخانه …………………………………………………………….. 28

فاظلاب ……………………………………………………………………………. 28

پلان كلي كارخانه ………………………………………………………………… 29

جدول ترتيب انجام فرايند توليد ماكاروني ………………………………………. 30

فصل سوم

استانداردها  ……………………………………………………………………………31

ويژگي ماكاروني بر طبق استاندارد ………………………………………………… 32

1- هدف

2- دامنه كاربرد

3- تعاريف و اصلاحات

طبقه بندي ……………………………………………………………………………. 33

ويژگي بر طبق استاندارد ……………………………………………………………. 34

جدول ويژگي …………………………………………………………………………. 35

فصل چهارم

نتايج ………………………………………………………………………………….. 35

پيشنهادات …………………………………………………………………………… 35

……………………………………………………….

ماکارونی یکی از غذاهای ایتالیایی است که در سراسر دنیا طرفدار دارد.

ریشه نام

در ریشه‌یابی نام ماکارونی فرضیه بسیار است. برخی آن‌را از واژه یونانی makaria یا غذای عزا دانسته‌اند که در ولیمه مردگان خورده می‌شد و نیز برخی از واژه ایتالیایی ammaccare که به معنی خمیر له شده یا ورز داده شده است[۱]

تعریف

ماکارونی یکی از انواع پاستا است. این ماده غذایی بیشتر در کارخانجات بصورت خشک تولید شده و قبل از خوردن جوشانده می‌شود. معنا و شکل ظاهری ماکارونی برحسب کشور و یا منطقه تفاوت دارد. در ژاپن معمولاً به نوعی پاستا گفته می‌شود که شکل ظاهری آن بصورت میله‌ای کوتاه سوراخ‌دار یا به شکل صدف یا طرح‌های متنوع دیگر است. در ایتالیا ماکارونی اشاره به نوعی پاستا به شکل میله‌ای سوراخ‌دار کوتاه است. به زبان انگلیسی، ماکارونی به معنای نوعی پاستای میله مانند کوتاه و سوراخ دار است، اما در بین ایتالیایی– آمریکایی‌ها در سراسر فیلادلفیا و نیویورک، ماکارونی لفظی است که به طورکلی به «پاستا» اشاره دارد.[۲]

در ایران واژه ماکارونی، هم معنا با پاستا و به صورت گسترده برای انواع اسپاگتی و ماکارونی طرح‌دار و غیره به کار می‌رود.

مواد اولیه

بهترین ماکارونی از سمولینای گندم دوروم بدست می‌آید. سمولینا حاصل آسیابانیِ گندم سختی، به نام گندم دوروم (جنس Triticum و گونه Durum) است. البته از گندم‌های دیگر نیز برای تهیه آرد ماکارونی استفاده می‌کنند. شایان ذکر است که طبق قوانین ایتالیا ماکارونی را فقط می‌توان از آرد گندم دوروم یا آرد سمولینا تهیه کرد.

ماکارونی و اسپاگتی

ماکارونی به سبک ایتالیایی

شباهت‌ها

  • اسپاگتی و ماکارونی هردو از زیر شاخه‌های پاستا هستند و از آرد سمولینا ساخته می‌شوند.

تفاوت‌ها

  • برای ساخت اسپاگتی خمیر را به شکل رشته‌های دراز در می‌آرند ولی ماکارونی بر حسب منطقه و کشور دارای معنای مختلفی است و برخی از اشکال آن به صورت لوله‌های کوچک توخالی، حلزونی، مارپیچ، پاپیونی و غیره است.

تاریخچه ماکارونی در ایران

اولین کارگاه تولید ماکارونی‌سازی در ایران سال ۱۳۱۳ با نام «لوبل»، با دستگاهی ابتدایی و ساده شروع به فعالیت نمود، تولید روزانه این کارگاه که حدود ۲۰ تا ۳۰ کیلوگرم بود، منحصراً مورد مصرف سفارتخانه‌ها و کنسول‌گری‌های خارجی و معدود افراد ایرانی که در ارتباط با این مراکز بودند، می‌گردید. شاید به همین خاطر به ماکارونی «رشته فرنگی» نیز گفته می‌شود، در حقیقت ماکارونی در آن زمان یک فرآورده غذایی فانتزی به شمار می‌آمد. واحد تولیدی «ایتا ماکارون» و سپس «پارس ماکارون» اولین واحدهای تولید ماکارونی در ایران می‌باشد. مصرف ماکارونی در نقاط مختلف ایران با توجه به تاثیرات برخی مسائل متفاوت است. به عنوان مثال در شمال ایران، نسبت به سایر مناطق تمایل به مصرف ماکارونی کمتر است. قبل از اتمام جنگ ایران و عراق، هنوز وابستگی واردات ماکارونی در کشور وجود داشت به طوریکه عمده سهم بازار ماکارونی در دست شرکت‌های خارجی بود. تا اینکه اولین کارخانه تولید ماکارونی صنعتی در سال ۱۳۷۴ در ایران آغاز به کار کرد.

تصاویر……………………………………………

تعداد صفحات:41

کليک جهت خريد کالا ، به منظور پذيرش قوانين و مقررات سايت مي باشد .


درباره نویسنده

نوید آسفی هستم دارای مدرک کارشناسی مهندسی معماری و کارشناسی مهندسی تکنولوژی عمران-عمران , به طراحی های مهندسی علاقه شدید دارم , و به علت علاقه به طراحی و شناخت سبک های معماری تصمیم به فعالیت اینترنتی در هر دو زمینه عمران و معماری گرفته , و در حال حاضر به عنوان مدیر و سردبیر سایت بروزکد فعالیت می کنم. نرم افزار های مورد تسلط: autocad , 3dmax , sketchup , photoshop , cinama 4d , v-ray

مدیریت 1094 نوشته در بروزکد | مرجع آموزش معماری دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش حرفه ای طراحی نما