دانلود پاورپوینت تحلیل فضاهای خدماتی هتل
PPTppt 02 f 2016
دانلود پاورپوینت تحلیل فضاهای خدماتی هتل
توضیحات:دانلود پاورپوینت تحلیل فضاهای خدماتی هتل
فضاهای خدماتی پشتیبانی هتل
این فایل شامل 64 اسلاید می باشد و قابل ویرایش است.
گوشه ای از مطلب :
فضاهای خدماتی پشتیبانی (دور از دید هتل) فضاهایی هستند که به ندرت در دید مهمانهای هتل قرار دارد .
یکی از اهداف طراحی آشپز خانه کوچکترین آشپزخانه ی ممکن در راستای اهداف عملکردی است .
در نظر گرفتن یک آشپزخانه ی اصلی در نزدیکی رستوران و اماکن عرضه ی غذا .
انبارهای نگهداری آذوقه و نوشیدنی در مجاورت بارانداز و یا در مجاورت آشپزخانه واقع گشته اند که حالت دوم ارجحیت دارد .
جداسازی فضای بارانداز دریافت مواد اولیه و محل قرارگیری زباله
فضای لازم برای گردش کامیون ها برای عدم ایجاد مزاحمت برای مهمانان
این فایل شامل فهرست زیر میباشد:
فضاهای کاری بخش خدماتی
آماده سازی غذا و نگهداری آن
سلسله مراتب در روابط فضاهای داخلی آشپزخانه ی اصلی
سلسله مراتب در روابط آشپزخانه ی اصلی با سایر بخش ها
طراحی آشپز خانه
اهداف مهم طراحی آشپز خانه
انبارهای آذوقه و نوشیدنی
فضای بار انداز دریافت مواد اولیه ، زباله و انبار عمومی
سرد خانه ها
پارکینگ خدماتی
بارانداز تجهیزات در معابر از بام
اداری
فضاهای مربوط به کارکنان
رختشویخانه و خانه داری
فضاهای مهندسی و مکانیکی
بخش تأسیسات مکانیکی
تجهیزات مولد
دیگ (بویلر)
فن کوئل
هوا ساز
معیار ارزش
انواع جانمایی هوا ساز
مولد سرما
تأسیسات: آب وفاضلاب
مصارف آب در ساختمان
………………………………………….
تعریف :
فضاهای خدماتی پشتیبانی (دور از دید هتل) فضاهایی هستند که به ندرت در دید مهمانهای هتل قرار دارد .
* نحوه ی برنامه ریزی و طراحی فضاهای خدماتی برای موفقیت نهایی یک هتل اهمیت حیاتی دارد .
فضاهای کاری بخش خدماتی :
آماده سازی غذا و نگهداری آن
بار انداز،زباله و انبار عمومی
اداری و فضاهای مربوط به کارکنان
رخشویخانه و خانه داری
فضاهای مهندسی و مکانیکی
آماده سازی غذا و نگهداری آن :
1 . آشپزخانه
2 . انبارهای آذوقه و نوشیدنی
طراحی آشپز خانه :
یکی از اهداف طراحی آشپز خانه کوچکترین آشپزخانه ی ممکن در راستای اهداف عملکردی است .
در نظر گرفتن یک آشپزخانه ی اصلی در نزدیکی رستوران و اماکن عرضه ی غذا .
1.جداسازی با مبلمان
- جداسازی با تفکیک فضاها
دیدگاه ها