no-img
بروزکد | مرجع آموزش معماری

دانلود پاورپوینت تحلیل فضاهای خدماتی هتل


بروزکد | مرجع آموزش معماری
>>>>آیدی اینستاگرام ادمین (navid_asefii) <<<<>>>> آیدی اینستاگرام سایت (broozcad.ir)(home_plan98)<<<<
مراحل خریدضمانت پرداخت
گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .

ادامه مطلب

دانلود پاورپوینت تحلیل فضاهای خدماتی هتل


PPT
دانلود پاورپوینت تحلیل فضاهای خدماتی هتل
ppt
02 f 2016


دانلود پاورپوینت تحلیل فضاهای خدماتی هتل

دانلود پاورپوینت تحلیل فضاهای خدماتی هتل

دانلود پاورپوینت تحلیل فضاهای خدماتی هتل

توضیحات:دانلود پاورپوینت تحلیل فضاهای خدماتی هتل

فضاهای خدماتی پشتیبانی هتل

این فایل شامل 64 اسلاید می باشد و قابل ویرایش است.

گوشه ای از مطلب :

فضاهای خدماتی پشتیبانی (دور از دید هتل) فضاهایی هستند که به ندرت در دید مهمانهای هتل قرار دارد .

یکی از اهداف طراحی آشپز خانه کوچکترین آشپزخانه ی ممکن در راستای اهداف عملکردی است .

در نظر گرفتن یک آشپزخانه ی اصلی در نزدیکی رستوران و اماکن عرضه ی غذا .

انبارهای نگهداری آذوقه و نوشیدنی در مجاورت بارانداز و یا در مجاورت آشپزخانه واقع گشته اند که حالت دوم ارجحیت دارد .

جداسازی فضای بارانداز دریافت مواد اولیه و محل قرارگیری زباله

فضای لازم برای گردش کامیون ها برای عدم ایجاد مزاحمت برای مهمانان

این فایل شامل فهرست زیر میباشد:

فضاهای کاری بخش خدماتی

آماده سازی غذا و نگهداری آن

سلسله مراتب در روابط فضاهای داخلی آشپزخانه ی اصلی

سلسله مراتب در روابط آشپزخانه ی اصلی با سایر بخش ها

طراحی آشپز خانه

اهداف مهم طراحی آشپز خانه

انبارهای آذوقه و نوشیدنی

فضای بار انداز دریافت مواد اولیه ، زباله و انبار عمومی

سرد خانه ها

پارکینگ خدماتی

بارانداز تجهیزات در معابر از بام

اداری

فضاهای مربوط به کارکنان

رختشویخانه و خانه داری

فضاهای مهندسی و مکانیکی

بخش تأسیسات مکانیکی

تجهیزات مولد

دیگ (بویلر)

فن کوئل

žهوا ساز

معیار ارزش

انواع جانمایی هوا ساز

مولد سرما

تأسیسات: آب وفاضلاب

مصارف آب در ساختمان

………………………………………….

تعریف :

فضاهای خدماتی پشتیبانی (دور از دید هتل) فضاهایی هستند که به ندرت در دید مهمانهای هتل قرار دارد .

* نحوه ی برنامه ریزی و طراحی فضاهای خدماتی برای موفقیت نهایی یک هتل اهمیت حیاتی دارد .

فضاهای کاری بخش خدماتی :

آماده سازی غذا و نگهداری آن

بار انداز،زباله و انبار عمومی

اداری و فضاهای مربوط به کارکنان

رخشویخانه و خانه داری

فضاهای مهندسی و مکانیکی

آماده سازی غذا و نگهداری آن :

1 . آشپزخانه

2 . انبارهای آذوقه و نوشیدنی

طراحی آشپز خانه :

یکی از اهداف طراحی آشپز خانه کوچکترین آشپزخانه ی ممکن در راستای اهداف عملکردی است .

در نظر گرفتن یک آشپزخانه ی اصلی در نزدیکی رستوران و اماکن عرضه ی غذا .

1.جداسازی با مبلمان

  1. جداسازی با تفکیک فضاها

و دیگر توضیحات………………………………

تعداد اسلاید ها:64
فرمت فایل:پاورپوینت
درگاه پرداخت شماره یک
کليک جهت خريد کالا ، به منظور پذيرش قوانين و مقررات سايت مي باشد .
  • برای دیدن سایر تحقیق های معماری اینجا کلیک کنید.
  • برای دیدن رساله های معماری اینجا کلیک کنید.


برچسب‌ها :
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

درباره نویسنده

نوید آسفی هستم دارای مدرک کارشناسی مهندسی معماری و کارشناسی مهندسی تکنولوژی عمران-عمران , به طراحی های مهندسی علاقه شدید دارم , و به علت علاقه به طراحی و شناخت سبک های معماری تصمیم به فعالیت اینترنتی در هر دو زمینه عمران و معماری گرفته , و در حال حاضر به عنوان مدیر و سردبیر سایت بروزکد فعالیت می کنم. نرم افزار های مورد تسلط: autocad , 3dmax , sketchup , photoshop , cinama 4d , v-ray

مدیریت 1094 نوشته در بروزکد | مرجع آموزش معماری دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش حرفه ای طراحی نما