no-img
بروزکد | مرجع آموزش معماری

دانلود نقشه های کامل سالن همایش-تئاتر


بروزکد | مرجع آموزش معماری
>>>>آیدی اینستاگرام ادمین (navid_asefii) <<<<>>>> آیدی اینستاگرام سایت (broozcad.ir)(home_plan98)<<<<
مراحل خریدضمانت پرداخت
گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .

ادامه مطلب

دانلود نقشه های کامل سالن همایش-تئاتر


دانلود نقشه های کامل سالن همایش-تئاتر
zip
12 f 2014


دانلود نقشه های سالن همایش-تئاتر

دانلود نقشه های کامل سالن همایش-تئاتر

دانلود نقشه های کامل سالن همایش-تئاتر

عنوان :نقشه های کامل سالن همایش –تئاتربسیار جامع و کامل آماده ارایه  دانشجویان به اساتید دانشگاه …

دستور العمل متراژ تالارهاي پذيرايي

صورتمجلس

در مورخه 20/2/84 كارشناسان بهداشت محيط و حرفه اي در پي در خواست اداره محترم تشكل و امور صنفي مراكز بهداشت سه گانه شهرستان مشهد (1و2و3) در مركز بهداشت شماره يك مشهد حضور بهم رسانيده و پيرامون وضعيت بهداشت اماكن تالارهاي پذيرايي، باغ تابستاني و باغ سرا و كبابي و حليم نظرات و پيشنهادات خود را مبتني بر فرم آئين نامه مقررات بهداشت محيط به شرح زير اعلام نمودند.

تالار پذيرايي

الف) نوع پوشش ديوار آن مطابق با آئين نامه مقررات بهداشت محيط باشد.

ب) كف و شرايط آن مطابق با آئين نامه مقررات بهداشت محيط باشد.

ج) ارتفاع ديوار در سالن پذيرايي حداقل چهار متر در نظر گرفته شود.

د) تعداد سرويس بهداشتي به ازاء هر 25 صندلي يك دستگاه توالت و يك روشوئي و حداقل يك چشمه توالت فرنگي نيز در نظر گرفته شود.

مكان هايي براي سرو غذا ، ميوه ،   شيريني، بستني و نوشيدني ها در نظر گرفته شود.

آشپزخانه تالار: مطابق با ضوابط و معيارهاي فرم آئين نامه آشپزخانه باشد.

هـ) داراي پاركينگ مناسب باشد.

 

( تالار فاقد آشپزخانه):

محل سرو غذا و آبدارخانه

 

محل تهيه مقدماتي غذا و سرو آن متناسب با تعداد صندلي ها و ميزهاي پذيرايي باشد با حداقل زير بنا 80 متر مربع با ابزار و لوازم مورد نياز از جمله يخچال و فريزر و ظروف مورد نياز

ديوار، كف و ارتفاع آن مطابق با فرم آئين نامه آشپزخانه باشد.

اتاق رختكن ، توالت ، حمام، دستشويي كارگران مطابق با فرم آيين نامه احداث شده باشد.

 

حداقل مساحت 30 متر با در نظر گرفتن دستشوئي و آئينه و ميز و صندلي آرايش و تعدادي جالباسي- ديوار و كف مطابق با فرم آئين نامه سالن پذيرائي و از جنس قابل شستشو باشد. 

قسمت سالن زنانه قبل از

ورودي به سالن داراي

اتاق رختكن و آرايش بانوان

حداقل 30 متر با رعايت تامين نور و تهويه مناسب

اتاق عقد براي بانوان

 

باقي موارد ساختماني و ابزار و لوازم كار و بهداشت فردي و محيطي مطابق با فرم آئين نامه بهداشت محيط دارا بودن و سيله حمل و نقل بهداشتي و مجوز دار براي جابجايي مواد خوردني ، آشاميدني الزامي است.

در صورتيكه مكان فاقد آشپزخانه باشد لازم است مسئوليت تهيه غذا و آدرس محل تهيه آن در تنظيم قرار داد با مشتري مشخص و درج گردد.

مالك و متصدي موظف است محل هايي را كه قرار داد تهيه غذا و مواد خوردني دارد شناسايي و كتباً مراكز بهداشت اعلام نمايد.

باغ تابستاني:

1- براي ساخت و ساز و آماده نمودن محيط و واحدهاي ساختماني منوط به اخذ مجوز از سازمان هاي ذيربط و مراكز بهداشتي باشد بطوريكه نقشه اجرايي آن را قبل از احداث به تأييد مقامات بهداشتي برسد.

2- وضعيت و تعداد سرويس بهداشتي مطابق تالارهاي مسقف و معمول باشد.

3- اتاق عقد و رختكن بانوان و محل هاي سرو غذا و پذيرايي و قسمت شستشو و نگهداري مطابق مندرجات تالارهاي پذيرايي مسقف و معمول باشد.

4- در صورت دارا بودن آشپزخانه مطابق با فرم آئين نامه بهداشتي آشپزخانه باشد.

5- در نظر گرفتن وسيله بهداشتي حمل و نقل مواد غذايي داراي مجوز و قابل قبول مركز بهداشت الزامي است.

6- در صورتيكه باغ فاقد آشپزخانه باشد.

– امكانات محل سرو غذا و نوشيدني وخوردني با حداقل مساحت 80 متر مربع در نظر گرفته شود.

– كف و محوطه قسمت هاي پذيرايي و باغ از جنس مقاوم و قابل شستشو باشد.

– متصدي و مديريت باغ تابستاني موظف به تنظيم قرارداد با مشتري بوده و مسئوليت تهيه غذا و مواد خوردني با مشخص بودن آدرس محل تهيه و درج در قرار داد الزامي است.

– باغ هاي تابستاني در صورتيكه داراي تالار پذيرايي مسقف باشد بايد شرايط تالار را فراهم و لحاظ نمايند.

– آب مصرفي در باغ سرا و امثالهم بايد به تأييد مقامات بهداشتي برسد و بقيه موارد ساختماني و ابزار كار و بهداشت فردي و محيطي و شاغلين مطابق با فرم آئين نامه مقررات بهداشت محيط باشد.

– سيستم جمع آوري و دفع زباله و فاضلاب بايد برابر ضوابط بهداشتي باشد.

 

سفره خانه سنتي:

مساحت آشپزخانه بدون احتساب سالن پذيرايي و متناسب با آن شامل محل هاي پخت و آماده سازي و كار و محل استقرار يخچال و ابزار كار و سردخانه و سرويس بهداشتي كارگران حداقل 100 متر مربع با ارتفاع حداقل چهار متر در نظر گرفته شود.

2- شرايط سالن پذيرايي:

وضعيت ساختماني آن مطابق با آئين نامه مقررات بهداشت محيط و ارتفاع سالن پذيرايي

3- عرضه و استعمال مواد دخاني در اماكن عمومي و تهيه و توزيع مواد غذايي بويژه در سفره خانه ممنوع است.

4- تعداد سرويس هاي بهداشتي به ازاء هر 25 صندلي (شش تخت چهار نفره) يك توالت و يك دستشويي و در نظر گرفتن يك دستگاه توالت فرنگي (زنانه و مردانه مجزا)

 

 

 

واحد كبابي و حليم :

1- بدون احتساب سالن پذيرائي ، كارگاه آن داراي حداقل مساحت 50 متر مربع و ارتفاع 4 متر و با در نظر گرفتن سرويس بهداشتي كارگران قبل از احداث نقشه اجرايي آن بايد به تاييد مقدمات بهداشتي برسد.

2- در صورت وجود سالن پذيرائي ايجاد سرويسهاي بهداشتي زنانه- مردانه متناسب با تعداد صندلي ها و با شرايط مندرج در فرم آئين نامه مقررات بهداشت

و دیگر توضیحات………………………….


کليک جهت خريد کالا ، به منظور پذيرش قوانين و مقررات سايت مي باشد .



درباره نویسنده

نوید آسفی هستم دارای مدرک کارشناسی مهندسی معماری و کارشناسی مهندسی تکنولوژی عمران-عمران , به طراحی های مهندسی علاقه شدید دارم , و به علت علاقه به طراحی و شناخت سبک های معماری تصمیم به فعالیت اینترنتی در هر دو زمینه عمران و معماری گرفته , و در حال حاضر به عنوان مدیر و سردبیر سایت بروزکد فعالیت می کنم. نرم افزار های مورد تسلط: autocad , 3dmax , sketchup , photoshop , cinama 4d , v-ray

مدیریت 1094 نوشته در بروزکد | مرجع آموزش معماری دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش حرفه ای طراحی نما